Coq au Vin

Coq au Vin
Coq au Vin durează aproximativ 13 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 7,48 USD per porție. O porție conține 1297 de calorii, 71 g de proteine și 77 g de grăsimi. Un amestec de unt, vin roșu, țelină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o rețetă costisitoare pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. 92 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de lingură de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Coq Au Vin, Coq au Vin și Coq au Vin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Tăiați capătul rădăcinii fiecărei cepe sidefate și faceți un „x” cu cuțitul la locul său. Aduceți 2 până la 3 căni de apă la fiert și puneți ceapa timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Scoateți ceapa din oală, lăsați-o să se răcească, apoi curățați-le de coajă. Ar trebui să puteți aluneca ceapa chiar din piele. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Stropiți puiul pe toate părțile cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Așezați bucățile de pui, câte puțin, într-o pungă de plastic mare (de 1 sau 2 galoane) împreună cu făina. Agitați pentru a acoperi toate bucățile de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
6
Scoateți puiul din pungă pe un suport metalic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Adăugați cele 2 linguri de apă într-o tigaie mare, de 12 inchi, la foc mediu, împreună cu carnea de porc sărată. Acoperiți și gătiți până când apa dispare, apoi continuați să gătiți până când cuburile de carne de porc sărată sunt aurii și crocante, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De PorcSare De Porc
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Scoateți carnea de porc sărată din tigaie și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De PorcSare De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
În aceeași tigaie, folosind grăsimea rămasă, se adaugă ceapa sidefată, se stropește cu sare și piper și se călește până se rumenește ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Scoateți ceapa din tigaie și lăsați deoparte. Apoi, rumeniți bucățile de pui pe fiecare parte până se rumenesc, lucrând în loturi dacă este necesar pentru a nu supraaglomera tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Transferați puiul într-un cuptor olandez din fontă emailată de 7 până la 8 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
12
Adăugați ciupercile în aceeași tigaie de 12 inchi, adăugând 1 lingură de unt dacă este necesar și soțiți până când își lasă lichidul, aproximativ 5 minute. Păstrați ceapa, ciupercile și carnea de porc într-un recipient ermetic la frigider până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Se toarnă orice grăsime rămasă și se deglazează tigaia cu aproximativ 1 cană de vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Turnați aceasta în cuptorul olandez împreună cu supa de pui, pasta de roșii, ceapa tăiată în sferturi, morcovi, țelină, usturoi, cimbru și foi de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
15
Adăugați tot vinul rămas. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
16
A doua zi, preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
17
Puneți puiul la cuptor și gătiți timp de 2 până la 2 1/2 ore sau până când puiul este fraged. Mențineți o fierbere foarte blândă și amestecați din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
18
Odată ce puiul este gata, scoateți-l într-un recipient termorezistent, acoperiți-l și puneți-l la cuptor pentru a se menține cald. Strecurați sosul într-o strecurătoare și îndepărtați morcovii, ceapa, țelina, cimbru, usturoiul și frunza de dafin. Se pune sosul înapoi în oală, se pune la foc mediu și se reduce cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
19
În funcție de cât de mult lichid ați început, acest lucru ar trebui să dureze între 20 și 45 de minute.
20
Odată ce sosul s-a îngroșat, adăugați ceapa perla, ciupercile și carnea de porc și gătiți încă 15 minute sau până când se încălzește. Gustați și ajustați condimentele dacă este necesar, luați de pe foc, adăugați puiul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Sezonul GoyaSezonul Goya
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
21
Serviți peste tăiței cu ou, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
22
Notă bucătari: Dacă sosul nu este suficient de gros la sfârșitul reducerii, puteți adăuga un amestec din părți egale de unt și făină frământate împreună. Începeți cu 1 lingură din fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
23
Bateți acest lucru în sos timp de 4 până la 5 minute și repetați, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc

Vin recomandat: Burgundia Roșie, Pinot Noir, Beaujolais

Red Burgundy, Pinot Noir și Beaujolais sunt alegeri excelente pentru Coq Au Vin. Burgundy roșu este cel mai tradițional, dar Beaujolais este cultivat în apropiere și, de obicei, mai puțin costisitor. Într-adevăr, orice roșu francez uscat va face bine! Vinul ONEHOPE Reserve Pinot Noir cu o evaluare de 4,1 din 5 stele pare a se potrivi bine. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
ONEHOPE Reserve Pinot Noir Vin
ONEHOPE Reserve Pinot Noir Vin
Cireșe negre coapte | Cola | Opulent | Vanilie
DificultateExpert
Gata În13 hrs
Porții6
Scor De Sănătate27
Revista