Coq au Vin durează aproximativ 13 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 7,48 USD per porție. O porție conține 1297 de calorii, 71 g de proteine și 77 g de grăsimi. Un amestec de unt, vin roșu, țelină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o rețetă costisitoare pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. 92 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de lingură de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Coq Au Vin, Coq au Vin și Coq au Vin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Tăiați capătul rădăcinii fiecărei cepe sidefate și faceți un „x” cu cuțitul la locul său. Aduceți 2 până la 3 căni de apă la fiert și puneți ceapa timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Scoateți ceapa din oală, lăsați-o să se răcească, apoi curățați-le de coajă. Ar trebui să puteți aluneca ceapa chiar din piele. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Stropiți puiul pe toate părțile cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Așezați bucățile de pui, câte puțin, într-o pungă de plastic mare (de 1 sau 2 galoane) împreună cu făina. Agitați pentru a acoperi toate bucățile de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
6
Scoateți puiul din pungă pe un suport metalic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Adăugați cele 2 linguri de apă într-o tigaie mare, de 12 inchi, la foc mediu, împreună cu carnea de porc sărată. Acoperiți și gătiți până când apa dispare, apoi continuați să gătiți până când cuburile de carne de porc sărată sunt aurii și crocante, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Porc
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți carnea de porc sărată din tigaie și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
În aceeași tigaie, folosind grăsimea rămasă, se adaugă ceapa sidefată, se stropește cu sare și piper și se călește până se rumenește ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ceapă Perlată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Scoateți ceapa din tigaie și lăsați deoparte. Apoi, rumeniți bucățile de pui pe fiecare parte până se rumenesc, lucrând în loturi dacă este necesar pentru a nu supraaglomera tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Transferați puiul într-un cuptor olandez din fontă emailată de 7 până la 8 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
12
Adăugați ciupercile în aceeași tigaie de 12 inchi, adăugând 1 lingură de unt dacă este necesar și soțiți până când își lasă lichidul, aproximativ 5 minute. Păstrați ceapa, ciupercile și carnea de porc într-un recipient ermetic la frigider până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Se toarnă orice grăsime rămasă și se deglazează tigaia cu aproximativ 1 cană de vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Turnați aceasta în cuptorul olandez împreună cu supa de pui, pasta de roșii, ceapa tăiată în sferturi, morcovi, țelină, usturoi, cimbru și foi de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
15
Adăugați tot vinul rămas. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
16
A doua zi, preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
17
Puneți puiul la cuptor și gătiți timp de 2 până la 2 1/2 ore sau până când puiul este fraged. Mențineți o fierbere foarte blândă și amestecați din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
18
Odată ce puiul este gata, scoateți-l într-un recipient termorezistent, acoperiți-l și puneți-l la cuptor pentru a se menține cald. Strecurați sosul într-o strecurătoare și îndepărtați morcovii, ceapa, țelina, cimbru, usturoiul și frunza de dafin. Se pune sosul înapoi în oală, se pune la foc mediu și se reduce cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Grăsime De Porc înapoi
19
În funcție de cât de mult lichid ați început, acest lucru ar trebui să dureze între 20 și 45 de minute.
20
Odată ce sosul s-a îngroșat, adăugați ceapa perla, ciupercile și carnea de porc și gătiți încă 15 minute sau până când se încălzește. Gustați și ajustați condimentele dacă este necesar, luați de pe foc, adăugați puiul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
21
Serviți peste tăiței cu ou, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
22
Notă bucătari: Dacă sosul nu este suficient de gros la sfârșitul reducerii, puteți adăuga un amestec din părți egale de unt și făină frământate împreună. Începeți cu 1 lingură din fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
23
Bateți acest lucru în sos timp de 4 până la 5 minute și repetați, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Red Burgundy, Pinot Noir și Beaujolais sunt alegeri excelente pentru Coq Au Vin. Burgundy roșu este cel mai tradițional, dar Beaujolais este cultivat în apropiere și, de obicei, mai puțin costisitor. Într-adevăr, orice roșu francez uscat va face bine! Vinul ONEHOPE Reserve Pinot Noir cu o evaluare de 4,1 din 5 stele pare a se potrivi bine. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.