Coq au Vin

Coq au Vin
Pentru $3.57 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 469 calorii, 10g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare kosher, ulei de măsline, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coq au Riesling paste pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Înveliți un cuptor olandez mare de 7 litri sau rondeau cu ulei de măsline și aduceți la foc mediu. Se usucă caponul și se presară generos cu sare, după gust. Lucrând în loturi, dacă este necesar, acoperiți ușor caponul cu făină și puneți imediat în uleiul fierbinte. Făinați doar caponul cu care lucrați în acel lot - fără făină prematură. Făina prematură va avea ca rezultat un capon aluat, nisipos, făinos, mai degrabă decât crocant. Se rumenesc pe toate părțile, apoi se scoate din tigaie pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Îndepărtați excesul de ulei din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Reduceți focul la mediu și adăugați lardonii de slănină în tigaie cu un strop mic de ulei de măsline nou. Gatiti slanina pana se rumeneste si crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați țelina și ceapa, condimentați cu sare și gătiți până când legumele încep să se înmoaie, sunt foarte aromate și nu au culoare, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
7
Adăugați ciupercile și gătiți până când ciupercile își dau sucurile, 4 până la 5 minute. Se amestecă coniacul și se gătește până se reduce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
8
Adăugați pasta de roșii și amestecați pentru a combina. Amestecul va deveni foarte gros-asta e bine! Se amestecă vinul și se aduce amestecul la fierbere și se fierbe timp de 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Între timp, aduceți o oală cu apă bine sărată la fierbere la foc mediu. Aruncați ceapa cipollini, pielea și tot! Gatiti ceapa timp de 3 pana la 4 minute si apoi strecurati. Când ceapa este suficient de rece pentru a fi manipulată, îndepărtați pielea și aruncați-o, rezervând ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CipolliniCeapă Cipollini
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Întoarceți picioarele și coapsele caponului în tigaie, rezervând sânii. Se amestecă suficient stoc de pui până când puiul este acoperit cu trei sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați frunzele de dafin și cimbru. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic. Gustați pentru condimentare și reglați, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
12
Adăugați ceapa cipollini și cartofii. Acoperiți parțial tigaia și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CipolliniCeapă Cipollini
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
După ce caponul a fiert timp de 20 de minute, întoarceți picioarele și coapsele și adăugați sânii. Verificați nivelul lichidului și adăugați mai mult stoc de pui, dacă este necesar. Acoperiți parțial tigaia și fierbeți încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Scoateți caponul din tigaie și degresați sosul, dacă este necesar. Dacă sosul este pe partea subțire, reduceți-l până devine o consistență asemănătoare sosului. Sezon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
15
Transferați caponul într-un platou de servire, garnisiți cu arpagic tocat și serviți cu mult sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
16
Pui, slănină și ciuperci Oh!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista