Coq Au Vin

Coq Au Vin
Coq au Vin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 506 calorii, 30g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, făină, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de Food.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 62%. Rețete similare includ Coq au Riesling paste.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceză în meniu? Încercați să împerecheați cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc
Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc
#13 din Top 100 de vinuri ale Wine Enthusiast din 2014Un halat galben pal cu reflexe verzi.Aromă: dominanța Sauvignon Blanc dezvăluie arome intense de flori albe, citrice șifructe albe. În timp ce în gură Semillonul aduce rotunjime, volum și bogăție cunote plăcute de citrice. O vioiciune fină duce la un final grozav.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate37
Revista