Copii olandezi II

Copii olandezi II
Olandeză copii II este un vegetarian garnitură. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 317 calorii. Această rețetă servește 2. Dacă aveți la îndemână unt, ouă, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Încercați Copiii olandezi ai lui Mean, Mini Bebeluși Olandezi Cu Căpșuni, și Caise-Migdale Bebeluși Olandezi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați o tigaie din fontă de 10 inci în interior cuptor și preîncălziți cuptorul la 475 grade F (245 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, bateți ouăle cu un tel până la lumină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați lapte și amestecați. Treceți treptat în făină, nucșoară și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Scoateți tigaia din cuptor și reduceți căldura cuptorului la 425 grade F (220 grade C). Topiți untul în tigaie fierbinte, astfel încât interiorul tigaiei să fie complet acoperit cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
5
Se toarnă tot aluatul în tigaie și se întoarce tigaia la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
6
Coaceți până se umflă și se rumenesc ușor, aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Îndepărtați prompt și presărați cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista