Copane în Croute
Rețeta copane en Croute poate fi făcută în aproximativ 2 ore și 5 minute. Acest fel principal are 638 calorii, 33g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 46 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de tobe de pui, praf de usturoi, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Copane în Croute, Brie en Croute, și Croute Savoyarde sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mic, combinați condimentele și amestecați bine. Frecați puiul uniform cu amestecul de condimente și așezați-l pe o foaie de copt.
Se introduce la cuptor și se gătește 1 oră și 15 minute.
În timp ce puiul se răcește, desfaceți filo-ul, stivuind straturile astfel încât capetele să fie aliniate și tăiați în benzi late de 6 inci lungimea aluatului. Acoperiți cu un prosop umed până când este gata de utilizare.
Odată ce puiul este suficient de rece pentru a se manipula, faceți o mică fantă în picior și adăugați aproximativ 1 până la 2 lingurițe de muștar. Lucrând cu 1 foaie de filo la un moment dat, periați ușor cu unt, acoperiți cu o altă foaie și periați ușor din nou cu unt. Repetați astfel încât să existe 3 până la 4 straturi de filo stivuite uniform unul peste altul.
Rulați 1 picior în interiorul filoului stivuit și periat, lăsând capătul osos al tamburului expus.
Periați ușor cu unt și repetați cu filo și tobe rămase.
Reveniți la cuptor și coaceți până devin aurii și crocante, 20 până la 30 de minute.