Copane în Croute

Copane în Croute
Rețeta copane en Croute poate fi făcută în aproximativ 2 ore și 5 minute. Acest fel principal are 638 calorii, 33g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 46 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de tobe de pui, praf de usturoi, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Copane în Croute, Brie en Croute, și Croute Savoyarde sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-un castron mic, combinați condimentele și amestecați bine. Frecați puiul uniform cu amestecul de condimente și așezați-l pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CondimenteCondimente
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
4
Se introduce la cuptor și se gătește 1 oră și 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți să se răcească.
6
În timp ce puiul se răcește, desfaceți filo-ul, stivuind straturile astfel încât capetele să fie aliniate și tăiați în benzi late de 6 inci lungimea aluatului. Acoperiți cu un prosop umed până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
AluatAluat
7
Odată ce puiul este suficient de rece pentru a se manipula, faceți o mică fantă în picior și adăugați aproximativ 1 până la 2 lingurițe de muștar. Lucrând cu 1 foaie de filo la un moment dat, periați ușor cu unt, acoperiți cu o altă foaie și periați ușor din nou cu unt. Repetați astfel încât să existe 3 până la 4 straturi de filo stivuite uniform unul peste altul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
MuștarMuștar
UntUnt
8
Rulați 1 picior în interiorul filoului stivuit și periat, lăsând capătul osos al tamburului expus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
OsOs
RolaRola
9
Periați ușor cu unt și repetați cu filo și tobe rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
UntUnt
10
Reveniți la cuptor și coaceți până devin aurii și crocante, 20 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista