Copane de pui prăjite la cuptor

Copane de pui prăjite la cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați copane de pui prăjite la cuptor. O porție conține 504 calorii, 44G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.38 pe portie. Această rețetă este plăcută de 955 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați drojdie nutrițională, cimbru, ardei guajillo chile și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Copane De Pui Prăjite La Cuptor, Copane De Pui Prăjite La Cuptor Coreean, și Copane De Fermă Prăjite La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți 3 linguri de sare de mare și miere cu aproximativ 2 litri de apă caldă pentru a crea o saramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Așezați toiagele de pui într-un bol mare de amestecare, acoperiți cu saramură și aruncați într-un ardei guajillo chile. Acoperiți și transferați la frigider unde toiagele de pui ar trebui să se marineze timp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Piper GuajilloPiper Guajillo
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Scurgeți saramura, aruncați chile și uscați toiagele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
4
Încălziți cuptorul la 350 F și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
5
Împingeți făina cu sare, drojdie nutrițională, cimbru și piper cayenne. Dragați tocanele de pui în făina condimentată până când sunt bine acoperite, apoi aranjați-le într-un singur strat pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Drojdie NutritivăDrojdie Nutritivă
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Coaceți timp de 45 de minuter, rotind o dată, apoi creșteți temperatura cuptorului la 425 și continuați să coaceți încă 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista