Copane de pui prăjite la cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați copane de pui prăjite la cuptor. O porție conține 504 calorii, 44G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.38 pe portie. Această rețetă este plăcută de 955 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați drojdie nutrițională, cimbru, ardei guajillo chile și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Copane De Pui Prăjite La Cuptor, Copane De Pui Prăjite La Cuptor Coreean, și Copane De Fermă Prăjite La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți 3 linguri de sare de mare și miere cu aproximativ 2 litri de apă caldă pentru a crea o saramură.
Așezați toiagele de pui într-un bol mare de amestecare, acoperiți cu saramură și aruncați într-un ardei guajillo chile. Acoperiți și transferați la frigider unde toiagele de pui ar trebui să se marineze timp de 4 ore.
Scurgeți saramura, aruncați chile și uscați toiagele.
Încălziți cuptorul la 350 F și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Împingeți făina cu sare, drojdie nutrițională, cimbru și piper cayenne. Dragați tocanele de pui în făina condimentată până când sunt bine acoperite, apoi aranjați-le într-un singur strat pe foaia de copt.
Coaceți timp de 45 de minuter, rotind o dată, apoi creșteți temperatura cuptorului la 425 și continuați să coaceți încă 15 minute.