Citrice soia pui copane este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,34 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 319 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr, ghimbir, sake și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Copane De Pui Citrice, Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, și Taitei Cu Sos De Soia.
Instrucțiuni
1
Combinați puiul, ghimbirul și sarea într-un castron mare, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ghimbir
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați puiul și gătiți timp de 6 minute sau până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
4
Adăugați sake și următoarele 4 ingrediente (prin suc de lămâie); gatiti 1 minut. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 10 minute sau până când puiul este gătit bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Pui întreg
Sos Japonez De Susan
5
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald. Aduceți sosul la fiert. Gatiti pana cand sosul se reduce la 1/2 cana (aproximativ 5 minute). Întoarceți puiul în tigaie, întorcându-vă la strat.