Copane cu biscuiți și gem de roșii

Copanele cu biscuiți și gem de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.56 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 727 calorii. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare și piper kosher, făină, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Dulceață de roșii dulce și picantă, Lot Mic Gem De Roșii Cherry, și Crostini de usturoi cu Brie și gem de roșii dulci și picante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Puneți roșiile, zahărul, crengutele de cimbru, 1 cană de apă, 1/2 linguriță de sare și piper după gust într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul și se fierbe, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 30 de minute. Între timp, amestecați jumătate din sucul de lămâie, cimbrul tocat, muștarul și sosul Worcestershire într-un bol mare. Condimentează făina cu sare și piper într-un alt bol.
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare. Condimentează copanele cu sare și piper. Scufundați în amestecul de muștar, apoi dragați în făina condimentată. Topiți untul în tigaie și prăjiți copanele, întorcându-se, până devin aurii pe toate părțile, aproximativ 6 minute.
Transferați tigaia în cuptor; coaceți până când puiul este auriu și un termometru introdus în centru înregistrează 155 de grade F, aproximativ 15 minute.
Adăugați sucul de lămâie rămas în gemul de roșii și condimentați cu sare și piper.
Serviți copanele cu gemul și biscuiții.
Fotografie de Antonis Achilleos