Copane Acoperite Cu Arahide

Copane Acoperite Cu Arahide
Această rețetă servește 20 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 129 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de pudră de curry, piper, panko și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Copane picante acoperite cu piper negru, Mere acoperite cu unt de arahide cu ciocolată, și Banane Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 218°.tapetați 2 foi de copt mari, cu margini, cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați rafturi de sârmă deasupra foilor de copt și a rafturilor de ceață cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Într-un robot de bucătărie, pulsați arahidele până la fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Adăugați panko, pudră de curry, sare, piper și coriandru; pulsează până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Transferați într-o geantă mare cu fermoar.
6
Într-un castron puțin adânc, amestecați împreună oul și laptele. Lucrând pe rând, înmuiați fiecare toiag în amestec de ouă, scuturând excesul, apoi puneți-l în punga ziplock și agitați pentru a acoperi cu amestec de arahide. Puneți tobe pe rafturi unse, având grijă să nu le lăsați să se atingă. Pui de ceață cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Copane De PuiCopane De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Coaceți puiul până devine auriu, crocant și gătit (sucurile ar trebui să curgă limpede atunci când puiul este străpuns cu un cuțit ascuțit), întorcându-se la jumătate, aproximativ 35 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Se servește cald sau se lasă să se răcească, se înfășoară și se răcește pentru a servi rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții20
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista