Copaci de turtă dulce cu glazură de boabe de ienupăr

Nevoie de o desert vegetarian? Copacii de turtă dulce cu glazură de boabe de ienupăr ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 64. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 85 calorii. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ghimbir măcinat, ienibahar măcinat, zahăr brun auriu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Copaci de turtă dulce cu glazură de boabe de ienupăr, Copaci de turtă dulce, și Turtă dulce-cookie copaci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 6 ingrediente într-un castron mediu. Bateți untul și zahărul într-un castron mare până devin pufoase. Bate în melasă. Bateți ingredientele uscate. Adunați aluatul; împărțiți în 4 bucăți. Formați în discuri. Înfășurați; răciți cel puțin 2 ore și până la 2 zile.
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia 2 foi de copt cu pergament.
Rulați 1 disc de aluat la grosimea de 1/8 inch. Folosind un tăietor de 3 1/2 inch, tăiați cookie-urile.
Transferați pe foaie. Aduna resturi; chill.
Coaceți prăjiturile până aproape ferme în centru, 12 minute. Se răcește pe foi 2 minute, apoi se răcește pe rafturi. Repetați, folosind tot aluatul. Păstrați înainte etanș la temperatura camerei până la 3 zile sau înghețați până la 2 săptămâni.
Aduceți primele 2 ingrediente la foc mic. Capac; se răcește 5 ore. Tulpina.
Așezați zahărul pudră în castron.
Bateți în jumătate și jumătate cu linguri până când glazura este tartinabilă. Cookie-uri de îngheț; decora.
Lăsați să stea până când glazura se întărește. Depozitați înainte între foi de hârtie cerată într-un recipient etanș la temperatura camerei până la 3 zile.