Cookie-urile de zahăr ale mamei
Cookie-urile de zahăr ale mamei necesită aproximativ 3 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 59 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 60. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de zahăr de cofetărie, bicarbonat de sodiu, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Rețete similare includ Cookie-Uri De Zahăr Amish (Cookie-Uri De Zahăr Clare), Orezul spaniol al mamei, și Mama mea e cel mai bun Meat Loaf.
Instrucțiuni
Bateți untul, oul, extractul de vanilie și extractul de migdale împreună într-un castron folosind un mixer electric până se omogenizează.
Adăugați zahărul cofetarilor și bateți până se încorporează.
Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și crema de tartru în amestecul de unt până când aluatul se lipeste. Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 3 ore.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor foile de copt.
Tăiați aluatul în sferturi și rulați fiecare sfert pe o suprafață de lucru înmuiată la o grosime de aproape 1/4 inch.
Tăiați aluatul în forme folosind tăietori de prăjituri și aranjați pe foile de copt pregătite.
Coaceți fiecare lot în cuptorul preîncălzit până când marginile încep să se rumenească, aproximativ 8 minute.