Cookie-urile de sărut cu unt de arahide ale lui Lauren
Lauren unt de arahide sărut cookie-uri este un vegetarian desert. Această rețetă servește 24. O porție conține 179 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 280 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de unt, ou, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cookie-Uri De Sărut Cu Unt De Arahide, Cookie-Uri De Sărut Cu Unt De Arahide, și cookie-uri de sărut cu unt de arahide.
Instrucțiuni
Poziționați un raft în treimea superioară a cuptorului și un al doilea raft în treimea inferioară, apoi preîncălziți la 350 F.
Într-un castron mare, cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Așezați 1/2 cană de zahăr într-un castron mic.
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, combinați restul de 1/2 cană de zahăr cu zahărul brun, untul și untul de arahide și bateți la viteză medie, răzuind vasul ocazional, până când este ușor și pufos, 2 până la 3 minute.
Adăugați oul și extractul de vanilie sau migdale și bateți pe mediu până se încorporează complet, aproximativ 1 minut. Cu mixerul la foc mic, adăugați amestecul de făină și amestecați până se combină.
Rulați aluatul în bile de mărimea nucului, rulați în zahăr și aranjați pe foi de copt, lăsând aproximativ 2 inci între fursecuri.
Coaceți, comutând fursecurile între rafturile superioare și inferioare cam la jumătatea coacerii, până când abia încep să se rumenească, 8 până la 10 minute.
Scoateți fursecurile din cuptor și apăsați un sărut de ciocolată în centrul fiecăruia. Răciți fursecurile pe foile de copt timp de 10 minute înainte de a le transfera pe o grătar pentru a se răci complet. Continuați să coaceți prăjiturile pe foi de copt răcite. Faceți înainte: fursecurile pot fi coapte înainte și depozitate, într-un recipient etanș la temperatura camerei, până la 3 zile.