Cookie-urile Crunch pecan ale lui Renee
Renee ' s Pecan Crunch Cookies este un vegetarian rețetă cu 48 de porții. Acest desert are 88 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de bicarbonat de sodiu, zahăr brun, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-urile Crunch pecan ale lui Renee, Gogoși de plăcintă cu cartofi dulci cu nuci pecan prăjite, și Fierbinte Pecan Crunch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți foile de copt.
Într-un castron, cernem făina, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună. Într-un castron mare separat, cremați untul, 1 cană de zahăr alb și zahărul brun până se omogenizează și bateți ouăle și extractul de vanilie până se combină bine. Se amestecă amestecul de făină și se amestecă nucile pecan în aluat.
Aruncați aluatul cu linguri pe foile de copt pregătite, la aproximativ 2 centimetri distanță.
Așezați 1/2 cană de zahăr alb într-un castron puțin adânc. Umeziți fundul unui pahar de băut cu o cârpă umedă și înmuiați fundul paharului în zahăr. Aplatizați prăjiturile cu paharul cu zahăr, scufundându-le în zahăr pentru fiecare prăjitură.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, 9 până la 12 minute. Lăsați să se răcească pe foi timp de un minut sau două înainte de a scoate pentru a termina răcirea pe rafturi.