Cookie-uri și înghețată
Cookie-urile de rețetă și înghețată de cremă pot fi făcute în aproximativ 35 de minute. Pentru $2.11 pe portie, veți obține un desert care servește 6. O porție conține 700 de calorii, 6g de proteine, și 52G de grăsime. 117 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cremă dublă, păstăi de vanilie Plinuță, zahăr tos auriu și gălbenușuri de ou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Fursecuri cu ciocolată și înghețată de Marshmallow cu dovleac, Biscuiți cu unt de arahide și înghețată, și Fără prăjituri cu cipuri de mentă și înghețată.
Instrucțiuni
Puneți un recipient în congelator. Împărțiți păstaia de vanilie pe lungime, răzuiți semințele cu vârful cuțitului și vârful într-o tigaie cu smântână și păstăi. Se aduce la fierbere, apoi se ia de pe foc și se lasă la infuzat cel puțin 20 de minute. Pentru cea mai bună aromă, acest lucru se poate face cu câteva ore înainte și se lasă să se răcească (vezi sfaturile de mai jos).
Într-un castron mare, bateți zahărul și gălbenușurile împreună timp de câteva minute până devin palide și pufoase.
Puneți crema de vanilie la loc pe foc până când este pe cale să fiarbă, apoi Cerneți cu grijă lichidul pe gălbenușuri, bătând cu biciul până se amestecă complet.
În acest moment, obțineți un castron mare cu apă cu gheață și așezați un castron mai mic în el.
Turnați crema înapoi în tigaie și gătiți la foc mic, amestecând încet și continuu, asigurându-vă că lingura atinge fundul tigaiei, timp de aproximativ 10 minute până se îngroașă (vezi regulile de mai jos). Se strecoară crema în vasul așezat în apa cu gheață și se lasă să se răcească, apoi se amestecă până se poate scoate (vezi metode, mai jos).
Rulați bucăți de aluat de biscuiți în bile sau șerpi subțiri, aplatizați-le cu mâinile și stratificați prin înghețată. Congelați până se solidifică.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.