Cookie-Uri Uriașe De Ciocolată Cu Dovleac Sărat

Cookie-Uri Uriașe De Ciocolată Cu Dovleac Sărat
Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 560 calorii. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 19884 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare kosher, bucăți de ciocolată, piure de dovleac și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cookie-Uri Uriașe De Ciocolată, Gigant Cappuccino Ciocolată Bucată Cookie-Uri, și Cookie-Uri Gigantice De Ciocolată Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. și tapetați o foaie de copt cu o căptușeală silpat sau hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți untul și zaharurile în mixer, bateți până la lumină și pufos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
3
Adăugați melasă, dovleac, ou și vanilie, bătând până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Adăugați făină, sare și bicarbonat de sodiu, amestecând pentru a combina, apoi adăugați bucăți de ciocolată. Folosind o lingură mare (mi-am folosit lingura de înghețată, ține aproximativ 1/4 cană) scoateți aluatul pe foaia de copt pregătită. Aplatizați fursecurile cu mâinile, apoi presărați ușor cu sare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De CiocolatăBucăți De Ciocolată
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Coaceți timp de 15-17 minute sau până când sunt coapte. Vă rugăm să rețineți dacă coaceți cookie-uri mai mici, timpul de gătire va fi mult mai mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Coaceți în funcție de dimensiune.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se lasă să se răcească timp de 10 minute pe foaia de copt, apoi se transferă în raftul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista