Cookie-Uri Triple De Ciocolată

Cookie-Uri Triple De Ciocolată
Cookie-urile Triple de ciocolată necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24 și costă 50 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 185 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ciocolată, sare, zahăr granulat și chipsuri de ciocolată semidulce. 1264 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 23%. Cookie-Uri Triple Peanut Triple Chocolate Chip, Triple Umplute M & M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Toffee Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri, și Triple Umplute M & M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Toffee Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați foile de copt cu hârtie pergament și puneți-le deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Așezați ciocolata dulce-amăruie și neîndulcită și pudra de espresso într-un castron mediu și puneți-o peste o oală cu apă clocotită și topiți-o, amestecând ocazional, până se omogenizează. Cernem împreună făina, praful de copt și sarea pe o bucată de pergament sau hârtie de ceară sau într-un castron mic și lăsăm deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata De Copt NeindulcitaCiocolata De Copt Neindulcita
Espresso InstantEspresso Instant
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
În vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți untul, zahărul granulat și zahărul brun deschis până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun DeschisZahăr Brun Deschis
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Adăugați ouăle, pe rând, apoi extractul de vanilie și bateți cu viteză mare timp de 1 minut. La viteză mică, bateți amestecul de ciocolată topită până când se combină. Îndoiți amestecul de făină cu o spatulă de cauciuc până când se combină. Se amestecă nucile pecan și chipsurile. Aluatul va fi slăbit. Acoperiți și refrigerați până când este ferm, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
CiocolataCiocolata
Nuci PecanNuci Pecan
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Folosind o lingură mică de înghețată (aproximativ 1 lingură), scoateți linguri de aluat pe foile de copt pregătite, punând 8 fursecuri pe fiecare foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
înghețată Scoopînghețată Scoop
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți timp de 10 până la 11 minute. Suprafața va fi uscată și strălucitoare, dar vârfurile și interiorul vor fi în continuare moi. Nu va dura mai mult de 10 până la 11 minute, așa că setați ora. Se răcește pe foile de copt timp de 2 minute, apoi se scoate într-un suport pentru a se răci cu 5 minute mai mult. Repetați cu aluatul rămas. Aceste cookie-uri sunt cel mai bine consumate în ziua în care sunt făcute. Înfășurați bine resturile în folie de plastic și depozitați într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Fursecuri duble cu ciocolată în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista