Dovleac Spritz cookie - uri este un vegetarian rețetă cu 70 de porții. O porție conține 48 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, extract de vanilan, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Pumpkin Spice Spritz cookie | uri / cookie-uri pentru cancerul copiilor, Cookie-Uri Spritz, și Cookie-Uri Spritz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți untul și zahărul cu un mixer electric într-un castron mare până când este neted și cremos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Se amestecă în conserve de dovleac, ou, scorțișoară, vanilie, nucșoară, condimente de plăcintă cu dovleac și ghimbir măcinat până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie Spice
Conserve De Dovleac
Praf De Ghimbir
Scorțișoară
Vanilie
Nucșoară
Ouă
4
Amestecați făina și praful de copt împreună într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați amestecul de făină în amestecul de dovleac în treimi, amestecând bine aluatul între fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Puneți aluatul de prăjituri într-o presă de prăjituri prevăzută cu o matriță în formă de dovleac și apăsați aluatul pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat Cookie
Dovleac
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile încep să se rumenească, aproximativ 8 minute. Răciți cookie-urile pe foaia de copt timp de 5 minute înainte de a le transfera pe un suport de sârmă.