Cookie-Uri Scrisoare Olandeză

Cookie-Uri Scrisoare Olandeză
Cookie-urile scrisoare olandeză este un vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție conține 171 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 69 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, lapte, apă cu gheață și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 18%. Rețete similare sunt 100% grâu integral Kruidnootjes olandeză(sau cookie-uri turtă dulce olandeză), Cookie-Uri Olandeze Pentru Cutii De Gheață, și Cookie-Uri De Condimente Olandeze.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați untul răcit până când textura amestecului este măcinată cu bucăți de dimensiuni de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați apă cu gheață treptat, amestecând cu o lingură de lemn, până când aluatul formează o bilă. Acoperiți aluatul și răciți timp de 1/2 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
4
Pentru a face umplutura, într-un castron mic, amestecați împreună pasta de migdale și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați oul și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
6
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C ).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Pe o suprafață ușor înmuiată, întindeți aluatul la o grosime de 1/4 până la 1/8 inch, făcând cât mai pătrat posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
8
Tăiați aluatul în fâșii de 6 inci lungime și 1 1/2 inci lățime (aproximativ lățimea unei rigle). Folosind o pungă de patiserie sau o pungă de plastic puternică, cu o gaură mică tăiată din colț, migdale de țeavă umplând centrul benzii începând cu jumătatea în jos. Îndoiți jumătatea superioară a benzii în jos peste umplutura de migdale pentru a se potrivi cu partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Sac De PatiserieSac De Patiserie
9
Formați benzi în literele dorite, periați cu lapte și presărați cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
LapteLapte
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 20 de minute sau până se rumenesc. Dacă utilizați tot untul în rețeta dvs., verificați după 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți din cuptor și răciți-l pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista