Cookie-Uri Sandwich Cu Inimă
Cookie-urile sandwich cu inimă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 84 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 36. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de praf de copt, lapte, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Linzer Inima Sandwich Cookie-Uri 2, Biscuiți Sandwich Cu Inimă De Zahăr, și Cookie-Uri Sandwich Cu Inimă Dublă De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți 1/2 cană de unt, zahăr granulat și ou cu mixerul electric la viteză medie până la crem. Bateți în lapte și vanilie, răzuind bolul frecvent, până se amestecă bine. La viteză mică, bateți făina și praful de copt până se amestecă bine, răzuind vasul frecvent.
Formați aluatul în 2 jumătăți egale; înfășurați în folie de plastic. Aplatizați fiecare la o grosime de 1/2 inch. Se dă la frigider până la ferm, aproximativ 1 oră.
Se încălzește cuptorul la 400 F. pe suprafața cu făină generoasă, se întinde 1 jumătate de aluat cu grosimea de 1/8 inch.
Tăiați cu un tăietor mic (de 2 inci) în formă de inimă. Pe foile de cookie-uri negreșite, așezați cookie-urile la o distanță de 1 inch.
Presărați sclipici pe fursecuri.
Coaceți 5 până la 8 minute sau până când marginile se rumenesc ușor. Repetați cu jumătatea rămasă de aluat, cu excepția faptului că nu stropiți cu sclipici.
Scoateți din foile de cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 10 minute.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, încălziți bomboanele și apa până la fierbere la foc mediu-mare, amestecând constant. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți neacoperit aproximativ 3 minute, amestecând frecvent, până când bomboanele sunt topite.
Se ia de pe foc. Folosind sârmă măturică, se amestecă în unt și zahăr pudră, 1/3 cana la un moment dat, pana se omogenizeaza.
Spread sau pipe heaping linguriță de umplere în centrul de partea plată a fiecărui cookie nedecorat. Apăsați cookie decorat peste umplere; apăsați ferm pentru a fixa.