Cookie-uri sandwich cu brânză cremă cu umplutură de ciocolată neagră

Cookie-urile sandwich cu brânză cremă cu umplutură de ciocolată neagră necesită în jur 2 ore și 48 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 32 de porții cu 149 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată dulce-amăruie de cacao, aluat de biscuiți cu zahăr, frișcă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Prăjituri Sandwich Cu Tort De Morcovi Cu Umplutură De Brânză Cremă, Cookie - uri sandwich de ciocolată cu umplutură de cremă de Marshmallow, și Cookie-Uri Alb-Negru: Brânză Cremă De Ciocolată Și Ciocolată Neagră Zahăr Brun Închis pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți aluatul de prăjituri, crema de brânză și făina cu un mixer electric la viteză mică până la medie până la combinare.
Împărțiți aluatul în jumătate. Formați fiecare jumătate într-un jurnal lung de 8 inci.
Presărați zahăr grosier pe o bucată de hârtie cerată.
Rotiți buștenii în zahăr. Înfășurați buștenii în folie de plastic. Congelați jurnalele timp de 2 ore sau până când sunt suficient de ferme pentru a tăia.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați buștenii în felii de 1/4 inci.
Așezați felii la aproximativ 1 inch distanță pe foi de cookie negrease.
Coaceți în loturi timp de 6 până la 8 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe foile de cookie timp de 2 minute.
Transferați cookie-urile pe rafturi; se răcește complet.
Între timp, pentru umplere, într-o cratiță medie, aduceți crema doar la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați Ghirardelli 60% Cacao Chips-Uri De Copt Ciocolata Dulce-Amar. Nu amestecați.
Lăsați să stea 5 minute. Se amestecă până se omogenizează. Se răcește timp de 15 minute înainte de utilizare.
Întindeți 2 lingurițe de umplutură * pe fundul fiecărei jumătăți de fursecuri. Sus cu cookie-urile rămase, părțile inferioare în jos.