Cookie-uri roșii, albe și albastre

Cookie-uri roșii, albe și albastre
O porție conține 137 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 60 și costă 15 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zahăr brun ferm, ovăz obișnuit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri De Turtă Dulce Cu Ciocolată Albă, Cookie-Uri De Ciocolată Albă Chewy-Ghimbir, și fursecuri cu fulgi de ovăz cu ciocolată albă masticabilă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți zaharurile și untul la viteză mică cu un mixer electric până când sunt cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
Adăugați ouăle și următoarele 3 ingrediente, bătând până se combină. Se amestecă ovăzul și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
3
Picătură de linguri pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți, în loturi, la 350 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
6
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit M&Ms roșu, alb și albastru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Stropi în Formă De Inimă2 Stropi în Formă De Inimă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții60
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista