Cookie - Uri Proaspete De Căpșuni
Cookie - urile proaspete de căpșuni sunt o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 83 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați migdale albe, stafide, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Ziua Mamei. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Cookie-Uri Proaspete De Căpșuni Pecan, Sorbet proaspăt de căpșuni cu prăjituri scurte, și Puf cremos de căpșuni cu sos proaspăt de căpșuni {un desert fără coacere în borcane!}.
Instrucțiuni
Înmuiați migdalele în apă peste noapte.
Înmuiați stafidele în apă clocotită timp de 5 minute, apoi scurgeți. Tăiați stafide și căpșuni.
Măcinați gros migdalele înmuiate.
Adăugați-le în amestecul de căpșuni-stafide cubulete și amestecați bine.
Aruncați aluatul cu linguri pe o tavă de plastic pentru deshidratator. Deshidratați timp de 24 de ore sau până la uscare la 105 grade F (40 grade C). Întoarceți cookie-urile în 8 până la 12 ore sau când vedeți că o parte este suficient de uscată.