Cookie-uri Pignoli II
Pignoli Cookies ii necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 86 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 24 și costă 32 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pastă de migdale, zahăr, nuci de pin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca desert. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 24%. Încercați Cookie-Uri Pignoli, Cookie-Uri Pignoli, și Cookie-Uri Pignoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosiți un tocător de patiserie (sau un robot de bucătărie) pentru a rupe pasta de migdale într-o formă granulată. Puneți în bolul de amestecare și adăugați treptat zahărul.
Într-un alt castron mic, bateți albușurile până se înăbușesc. Îndoiți ușor albusurile în amestecul de zahăr/pastă de migdale.
Pe o foaie de biscuiți unsă și făinată, aruncați o lingură de amestec. Apăsați nuci de pin în partea de sus a cookie-ului (doriți să acoperiți partea de sus cu nuci).
Coaceți la 325 grade F (170 grade C) timp de 10-12 minute. Se răcește pe suportul de sârmă.