Cookie-Uri Pictate
Cookie-urile pictate ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 162 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 24. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr, gălbenuș de ou, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cookie-Uri De Zahăr Pictate Manual, cookie-uri de zahăr pictate {video}, și Delicii De Vacanță Pictate.
Instrucțiuni
Tăiați untul în bucăți și puneți-l într-un castron mare; adăugați zahăr. Bateți cu un mixer pentru a amesteca, apoi bateți la viteză mare până când amestecul este pufos.
Adăugați oul întreg și vanilia și bateți pentru a amesteca bine.
Adăugați 3 căni de făină și bateți la viteză mică până când aluatul este bine amestecat.
Împărțiți aluatul în jumătate, formați-l în bile și aplatizați fiecare într-un tort rotund. Dacă doriți, înfășurați aluatul etanș și răciți până la 1 zi.
Câte o porție pe rând, întindeți aluatul pe o placă făinoasă până la 1/4 inch grosime. Cu tăietori de prăjituri cu praf de făină (2 până la 3 in. larg), tăiați cookie-urile.
Cu o spatulă largă, transferați prăjiturile pe foi de copt, distanțându-le la cel puțin 1 inch distanță.
Pentru a face modele pe cookie-uri, dacă doriți, faceți impresii cu un vârf de lingură cu praf de făină sau cu dinți de furculiță. Periați ușor făina de pe fursecuri.
Se amestecă gălbenușul de ou cu 1/2 linguriță de apă pentru a se amesteca. Împărțiți amestecul între 4 boluri mici. Nuanțează conținutul fiecărui bol cu un colorant alimentar diferit, amestecând într-o picătură la un moment dat pentru a obține intensitatea dorită.
Folosind perii mici, vopsea suprafața cookie-urilor cu amestecuri colorate.
Coaceți într-un cuptor de 325 până când cookie-urile sunt aurii pe fund, aproximativ 16 minute (dacă utilizați un cuptor, alternați pozițiile tăvii după 8 minute). Se răcește pe tigaie aproximativ 5 minute, apoi se transferă cu o spatulă largă în rafturi pentru a se răci.
Serviți sau depozitați etanș la o dată timp de până la 5 zile. Înghețați pentru a stoca mai mult.