Cookie-Uri Picante De Ciocolată Albă Pandan Caju
Această rețetă face 36 de porții cu 128 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, bomboane, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Bisoff Cu Ciocolată Albă De Caju, Fursecuri cu fulgi de ovăz cu ciocolată albă de caju pentru #FBCookieSwap, și Ciocolata Alba-Caju Butterscotch Blondies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
În bolul de amestecare, bateți ouăle cu zahărul până când spuma devine galben pal și textura ouălor este mai groasă, aproximativ 5 minute.
Adăugați extract de vanilie.
Într-un alt castron, combinați făina, sarea, praful de copt și crema de tartru.
Unt de unt cu zahăr brun.
Adăugați amestecul de ouă și ingredientele uscate și amestecați.
Adăugați pasta pandan. Aici aluatul va deveni verde nebun. (De asemenea, aici un purist ar folosi lichid extras din frunze de pandan înmuiate pentru culoare și aromă, dar nimic despre aceste fursecuri nu este cu adevărat tradițional, așa că este în regulă. Apoi, din nou, prefer de fapt gelato cu fistic verde strălucitor decât versiunea palidă în nuanțe naturale. Depinde de tine.)
Se amestecă bine și se încorporează caju și bucăți de ciocolată albă.
Aruncați linguri mari pe foaia de copt căptușită cu hârtie pergament sau covor de silicon.
Coaceți timp de aproximativ 5 minute la 375 de grade F, apoi reduceți focul la 350 de grade F pentru încă 6 minute.
Scoateți din cuptor și transferați cookie-urile pe rafturile de răcire.