Cookie-Uri Pe Secundă
Cookie-urile Split-Second ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 88 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, gemul neted, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cookie-Uri Pe Secundă, Cookie-Uri Cu Banane, și Cookie-Uri Cu Banane.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați 2 rafturi pentru a împărți cuptorul în treimi. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament; pus deoparte.
Bateți făina măsurată, sarea și praful de copt într-un castron mediu pentru a aera și îndepărta orice bulgări; pus deoparte.
Așezați untul și zahărul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru palete. Bateți cu viteză medie până când este ușor și pufos, răzuind părțile laterale ale bolului după cum este necesar, aproximativ 3 minute. Opriți mixerul, răzuiți paleta și părțile laterale ale bolului și adăugați oul și vanilia. Bateți la viteză medie până se încorporează, aproximativ 1 1/2 minute. Opriți mixerul și răsturnați vasul.
Adăugați amestecul de făină și bateți la viteză mică până când aluatul se reunește, aproximativ 45 de secunde.Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și formați-l într-un disc. Împărțiți aluatul în 4 porții egale. Folosind mâinile, rulați fiecare porție într-un buștean de 10 pe 1 inch. Transferați cu grijă 2 bușteni pe fiecare foaie de copt pregătită.Folosind mânerul unei linguri de lemn, faceți un jgheab de 1/2 inch lățime și 1/2 inch adâncime în centrul fiecărui buștean, lăsând o margine de 1/2 inch la fiecare capăt.
Așezați blocajul într-o pungă de conducte sau într-o pungă de plastic resigilabilă (tăiați un colț inferior al pungii de plastic, dacă utilizați) și introduceți blocajul în fiecare dintre jgheaburi.
Puneți ambele foi de copt în cuptor și coaceți timp de 10 minute. Rotiți foile de copt din față în spate și de sus în jos și coaceți până când buștenii cookie-urilor sunt maro auriu deschis în jurul marginilor inferioare, cu aproximativ 10 până la 12 minute mai mult.
Așezați foile de copt pe rafturi de sârmă și lăsați buștenii să se răcească timp de 15 minute.Ridicați 1 din foile de pergament și transferați cu atenție cele două bușteni pe o tăietură.
Tăiați fiecare bușten pe diagonală în bucăți de 1 inch lățime.
Transferați cookie-urile pe grătar. Repetați cu foaia de pergament rămasă și jurnalele de cookie-uri.
Lăsați cookie-urile să se răcească complet. A se păstra într-un recipient etanș până la 5 zile.