Cookie-uri pastel JELL-O
Jell-O fursecuri pastel Jell-O ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 60 de porții cu 82 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, gelatină marca jell-O și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Cookie-uri pastel JELL-O, Cookie-Uri De Ceai Pastel, și Fursecuri Pastelate Fructate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Se amestecă făina și praful de copt; pus deoparte. Bateți untul într-un castron mare cu mixerul electric la viteză medie până când este cremos. Adăugați treptat zahăr și 1 pachet de gelatină uscată, bătând până devine ușor și pufos.
Adăugați oul și vanilia; se amestecă bine. Adăugați treptat amestecul de făină, bătând până se omogenizează bine după fiecare adăugare.
Formați aluatul în bile de 1 inch.
Așezați, la o distanță de 2 inci, pe foi de copt negreșite. Aplatizați cu fundul sticlei curate.
Se presară cu gelatina uscată rămasă.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite.
Scoateți din foile de copt pe rafturile de sârmă. Se răcește complet. A se păstra într-un recipient bine acoperit la temperatura camerei.