Cookie-Uri Norvegiene
Cookie-urile norvegiene sunt un vegetarian desert. Această rețetă servește 42. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 85 calorii. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei scandinave. Această rețetă este plăcută de 158 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cookie-Uri Norvegiene De Migdale, Cookie-Uri Norvegiene Cu Unt, și Fursecuri de Crăciun: fursecuri norvegiene de Crăciun, prune condimentate cu morcovi păstrează semilune și portocală de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 unt de cremă și zahăr.2
Adăugați oul și amestecați bine.3 Se amestecă făina și extractul de migdale.4 aluat rece 1-2 ore.5 Faceți bile de mărimea nucilor mici.6 aplatizați bilele pe foaia de prăjituri cu fundul unui pahar înmuiat în făină.7 Apăsați pe fiecare fursec o buc.de cireș.8
Coaceți la 350 timp de 15 minute până când marginile sunt maro deschis.9 nu coaceți prea mult.10 puteți presăra zahăr pudră, dacă doriți.