Cookie-uri napolitane II

Cookie-uri napolitane II
Napolitan Cookies II ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 45 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 78. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cireșe maraschino, zahăr, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 261 persoană s-au bucurat au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-Uri Napolitane, Cookie-Uri Napolitane, și Cookie-Uri De Vacanță Napolitane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă untul sau margarina, zahărul, vanilia și oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
2
Se amestecă făina și sarea. Împărțiți aluatul în 3 părți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Se amestecă nucile într-o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
4
Se amestecă ciocolata topită și răcită în a doua parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
5
Se amestecă cireșele în partea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
6
Linia de jos și capetele Pan pâine (9 x 5 x 3 inch) cu folie de aluminiu; permite capete de folie pentru a extinde 5 inch peste sfârșitul pan.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Pâine PanPâine Pan
7
Apăsați aluatul de nuci uniform în partea de jos a tigaiei. Apăsați aluatul de ciocolată deasupra aluatului de nuci. Apăsați aluatul de cireșe deasupra aluatului de ciocolată. Acoperiți aluatul cu capetele extinse ale foliei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CireșeCireșe
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
8
Refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 6 săptămâni.
9
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți folia și aluatul din tigaie și îndepărtați folia din aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
11
Tăiați aluatul transversal în felii de 1/4 inch și tăiați fiecare felie peste straturile de aluat în jumătate, astfel încât fiecare jumătate să conțină trei straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
12
Așezați 1 inch în afară pe foaia de cookie-uri ungreased.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
13
Coaceți până se fixează (aproximativ 10 minute). Scoateți imediat din foaia cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții78
Scor De Sănătate0
Revista