Cookie-urile Makeover out-on-the-Range durează aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 104 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 42. Această rețetă de la Taste Of Home necesită sare, ou, albușuri și unt. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 10%. Rețete similare sunt Brioșe "Starter" (cu glazură destul de roz) din fursecuri gratuite, Makeover Cookie-Uri De Cocos, și Makeover Vegan De Makeover Sănătos: Pâine De Dovleac.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, bateți untul și zaharurile până se sfărâmă. Bateți în următoarele cinci ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați ingredientele uscate; se adaugă treptat la amestecul de cremă și se amestecă bine. Se amestecă chipsurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
3
Picătură cu linguri rotunjite 2 in. în afară pe foi de copt unsoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Se coace la 325 CP timp de 12-14 minute sau până se rumenesc.
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjituri. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.