Cookie-Uri Linzer

Cookie-Uri Linzer
Linzer Cookies este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 155 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de vanillan, suc de lămâie, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă de la Toțiretetele au 78 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Linzer Augen (Linzer Eyes Aka Linzer tarte sau cookie-uri Linzer), Cookie-Uri Linzer, și Cookie-Uri Linzer pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea; deoparte. Într-un castron mediu, cremă împreună untul, zahărul brun și scorțișoara până când sunt ușoare și pufoase. Bateți în coaja de lămâie, ou și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se amestecă în 1 cană de migdale tocate, apoi se amestecă ingredientele cernute. Apăsați 2/3 din aluat în fundul unei tigaie unsă sau căptușită cu pergament de 8x8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Rotiți porțiunea rămasă între două bucăți de hârtie cerată, într-un pătrat de 8 inch. Refrigerați tot aluatul timp de cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
În timp ce aluatul se răcește, așezați caisele într-o cratiță mică cu apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți timp de trei minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească.
6
Scurgeți excesul de lichid din caise și amestecați în conserve și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
ConservăConservă
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
7
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Întindeți umplutura de caise uniform pe crusta răcită, lăsând o margine de 1/4 inch pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
9
Tăiați pătratul răcit de aluat în fâșii de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
10
Așezați benzile peste umplutură într-un design cu zăbrele. Tăiați marginile pentru a se potrivi și apăsați marginile în margine.
11
Ungeți blatul cu albus de ou, apoi presărați cu migdale tocate rămase și zahăr grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Grosier Galben și AlbZahăr Grosier Galben și Alb
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
12
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până când umplutura este bulbucată și crusta este maro aurie. Se lasă să se răcească complet înainte de a tăia în pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista