Cookie-Uri Italiene Pignoli

Cookie-Uri Italiene Pignoli
Reteta cookie-urile italiene Pignoli ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 30 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 113 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Dacă aveți nuci de pin, zahăr de cofetari, albușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un desert ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri Italiene Pignoli, Fursecuri Cu Nuci Pignoli Italiene, și Cookie-Uri Pignoli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți pasta de migdale și zahărul până se sfărâmă. Bateți în 2 albușuri de ou. Adăugați treptat zahărul cofetarilor; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți albușurile de ou rămase într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Puneți nucile de pin într-un alt castron puțin adânc. Formați aluatul în 1-in. bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se rulează în albușuri de ou și se acoperă cu nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Loc 2 în. în afară de foile de copt căptușite cu hârtie pergament. Aplatizați ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Coaceți la 325 de minute timp de 15-18 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește timp de 1 minut înainte de a scoate din tigăi în rafturi de sârmă. A se păstra într-un recipient etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate4
Revista