Cookie-Uri Italiene Pignoli
Reteta cookie-urile italiene Pignoli ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 30 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 113 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Dacă aveți nuci de pin, zahăr de cofetari, albușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un desert ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri Italiene Pignoli, Fursecuri Cu Nuci Pignoli Italiene, și Cookie-Uri Pignoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți pasta de migdale și zahărul până se sfărâmă. Bateți în 2 albușuri de ou. Adăugați treptat zahărul cofetarilor; se amestecă bine.
Bateți albușurile de ou rămase într-un castron puțin adânc.
Puneți nucile de pin într-un alt castron puțin adânc. Formați aluatul în 1-in. bile.
Se rulează în albușuri de ou și se acoperă cu nuci de pin.
Loc 2 în. în afară de foile de copt căptușite cu hârtie pergament. Aplatizați ușor.
Coaceți la 325 de minute timp de 15-18 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește timp de 1 minut înainte de a scoate din tigăi în rafturi de sârmă. A se păstra într-un recipient etanș.