Cookie-Uri Italiene Butterball
Cookie-urile italiene Butterball ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 35 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ou, praf de copt, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Supă De Butterball, Ricciarelli, prăjituri italiene cu migdale și sfaturi pentru prăjituri de Crăciun fără Gluten, și Cookie-Uri Italiene.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o foaie de copt.
Bateți împreună untul și zahărul cofetarilor de 3/4 cană cu un mixer electric într-un castron mare până se omogenizează.
Adăugați oul, extractul de vanilie și extractul de migdale. Se amestecă împreună făina, praful de copt și sarea într-un castron și se amestecă în amestecul de unt până se încorporează. Formați aluatul în bile de 1 inch și aranjați pe foaia de copt pregătită distanțată la aproximativ 2 inci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este ferm, aproximativ 10 minute. Se răcește pe foaie timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.
Întindeți zahărul cofetarilor de 1/4 cană pe o farfurie; rulați fursecurile răcite în zahărul cofetarilor pentru a acoperi.