Cookie-Uri Italiene Butterball

Cookie-Uri Italiene Butterball
Cookie-urile italiene Butterball ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 35 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ou, praf de copt, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Supă De Butterball, Ricciarelli, prăjituri italiene cu migdale și sfaturi pentru prăjituri de Crăciun fără Gluten, și Cookie-Uri Italiene.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți împreună untul și zahărul cofetarilor de 3/4 cană cu un mixer electric într-un castron mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați oul, extractul de vanilie și extractul de migdale. Se amestecă împreună făina, praful de copt și sarea într-un castron și se amestecă în amestecul de unt până se încorporează. Formați aluatul în bile de 1 inch și aranjați pe foaia de copt pregătită distanțată la aproximativ 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este ferm, aproximativ 10 minute. Se răcește pe foaie timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
5
Întindeți zahărul cofetarilor de 1/4 cană pe o farfurie; rulați fursecurile răcite în zahărul cofetarilor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cookie-uriCookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
RolaRola
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista