Cookie-Uri Galette Sablomercalculator
Cookie-urile sablul Galette ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 18 porții cu 169 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă plus 1/2 lingură de apă, făină, margarină parve și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri Portocalii Sable, Biscuiți Cu Ciocolată Dublă (Franța), și Cookie De Ciocolată Sable pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați făina, margarina, sarea și 1/2 cană de zahăr în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă metalică. Pulsează de aproximativ șapte ori, sau până când amestecul arată ca nisipul. Puteți face acest lucru și manual într-un castron mare cu două cuțite sau un tăietor de patiserie.
Adăugați 1 gălbenuș de ou, vanilia, apa de floare de portocal, dacă utilizați, și lingura de apă rece. Procesați sau amestecați doar până când aluatul se reunește.
Așezați o bucată mare de pergament pe blat și ungeți ușor folosind ambalajul de hârtie sau folie care a înfășurat margarina. Aruncați aluatul pe pergamentul uns și, folosind un sucitor, rulați într-un cerc mare, cu diametrul de aproximativ 9 inci.
Pentru a decora marginea cookie-ului, folosind capătul plat al mânerului unei linguri de lemn sau vârful degetului arătător, faceți indentări una după alta în jurul exteriorului cercului.
Bateți împreună gălbenușul de ou rămas cu 1/2 lingură de apă.
Periați partea superioară a cookie-ului cu spălare de ouă. Folosind dinții unei furculițe, faceți un set de linii drept în partea de sus a cookie-ului. Faceți un alt set la aproximativ 2 inci sub primul. Repetați până când aveți patru până la cinci seturi de linii. Acum glisați pergamentul la un sfert de tură spre dreapta și faceți patru până la cinci seturi suplimentare de linii, fiecare la aproximativ 2 inci distanță. Noul set de linii ar trebui să traverseze primul set de linii pe un unghi, creând o grilă în formă de diamant.
Presărați partea superioară a cookie-ului cu restul de linguriță de zahăr. Glisați pergamentul pe o foaie de biscuiți și coaceți timp de 35 până la 37 de minute, până când marginile încep să pară aurii.
Scoateți din cuptor și tăiați imediat cookie-ul în 8 sau 12 pene mari sau aproximativ optsprezece bare de 1 x 3 inci, dacă doriți. Dacă așteptați până când cookie-ul se răcește pentru a-l tăia, nu veți obține margini curate frumoase.
Puneți cookie-urile coapte într-un recipient etanș sau pungi de congelator și păstrați la temperatura camerei timp de până la cinci zile sau înghețați până la trei luni.
Baker: peste 160 de rețete fără lactate de la tradiționale la Trendy de Paula Shoyer. Drepturi De Autor Universitatea Brandeis 2010. Retipărit cu permisiunea Brandeis University Press/University Press din New England.