Cookie-urile extreme de ovăz și jeleu ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 82 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Dacă aveți la îndemână făină, bicarbonat de sodiu, jeleu și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-Uri Jelly Bean, Cookie-Uri Jelly Bean Thumbprint, și Cookie-Uri De Zahăr Din Fasole De Jeleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Crema împreună unt și ambele zaharuri într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați oul, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea și vanilia. Se amestecă făina și fulgii de ovăz și se adaugă boabele de jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Fasole Jeleu
Fulgi De Ovăz
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Se amestecă bine.
4
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Aruncați linguri rotunjite de aluat la 2 centimetri distanță pe o foaie de prăjituri unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
5
Coaceți timp de 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham