Cookie-Uri Espresso Thumbprint (Cantitate De Schimb De Cookie-Uri)
Cookie-urile Espresso Thumbprint (Cantitatea de schimb de Cookie-uri) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 93 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 72 și costă 11 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați cacao de copt, chipsuri de ciocolată cu lapte, scurtare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Încercați Cookie-Uri Espresso Thumbprint (Cantitate De Schimb De Cookie-Uri), Turtle Shortbread Cookies (Cantitate De Schimb De Cookie-Uri), și Cookie-Uri Clasice De Zahăr (Cantitate De Schimb De Cookie-Uri) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se incinge cuptorul la 350 F. intr-un bol mare, se bate zaharul brun, scurtarea, untul, cacao, 1 lingura espresso uscat, vanilia si galbenusurile cu mixerul electric la viteza medie, sau se amesteca cu lingura, pana devine cremoasa. Se amestecă făina și sarea.
Formați aluatul în bile de 1 inch.
Așezați la aproximativ 2 inci unul de celălalt pe foaia de cookie-uri ungreased. Apăsați degetul mare în centrul fiecărui cookie pentru a face indentare, dar nu apăsați până la foaia de cookie.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când marginile sunt ferme. Refaceți rapid indentările cu capătul lingurii de lemn, dacă este necesar. Scoateți imediat din foaia cookie pe suportul de sârmă. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, încălziți frisca și 2 linguri espresso uscat la foc mediu, amestecând ocazional, până când se dizolvă aburirea și espresso-ul.
Se ia de pe foc; se amestecă chipsurile de ciocolată până se topesc. Se amestecă lichiorul. Se răcește până se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Lingura rotunjită 1/2 linguriță de umplere în indentare în fiecare cookie. Completați fiecare prăjitură cu 1/4 linguriță de bomboane zdrobite.