Cookie-Uri Espresso De Ciocolată
Ciocolata Espresso cookie-uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 150 calorii. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de zahăr, făină, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cookie-Uri Espresso De Ciocolată, Cookie-Uri Espresso De Ciocolată, și Cookie-Uri Espresso De Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți foile de prăjituri sau aliniați-le cu hârtie pergament.
În partea de sus a unui cazan dublu, topiți împreună ciocolata neîndulcită, 1 cană de chipsuri de ciocolată și untul. Acest lucru se poate face și într-un cuptor cu microunde la setare scăzută. Se amestecă ocazional până se topește. Într-un castron mediu, bateți ouăle și zahărul până când sunt groase și ușoare, aproximativ 3 minute. Se amestecă espresso-ul.
Adăugați amestecul de ciocolată, amestecați bine. Setați împreună făina și praful de copt, pliați în amestecul de ouă. Îndoiți cu grijă nucile tocate și chipsurile de ciocolată rămase.
Aruncați aluatul cu linguri la 2 centimetri distanță pe foile de prăjituri pregătite.
Coaceți timp de 10 până la 12 minute în cuptorul preîncălzit. Cookie-urile vor avea un aspect crackled atunci când ați terminat. Se răcește pe foile de copt.