Cookie-Uri Duble De Ghimbir
Nevoie de o desert vegan? Cookie-urile duble de ghimbir ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 24 de porții cu 135 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr din trestie, suc de lămâie, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 15%. Rețete similare includ Cookie-Uri Duble De Ghimbir, Cookie-Uri Cu Ghimbir Dublu, și Cookie-Uri Duble De Ghimbir.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, bakingsoda, sarea, ghimbirul măcinat și ghimbirul cristalizat.
Într-un castron separat, combinați 1 cană de zahăr și toate restulingrediente.
Se amestecă cele două amestecuri împreună până se umezesc și se încorporează, se modelează pe un disc și se acoperă cu folie de plastic. Acoperiți și refrigerați timp de1 oră sau până la 1 zi.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați restul de 1/4 cană de zahăr într-un castron de adâncime. Folosiți 2 Silpats sau ungeți ușor 2 foi de prăjituri.
Făinați-vă mâinile și formați aluatul în 1 inchbile.
Rulați bilele de aluat prin zahăr, apoi aplatizați-le cu fundul uns al unui pahar sau al unei căni.
Așezați fursecurile la o distanță de 2 inci pe foile de copt pregătite.
Coaceți prăjiturile timp de 18 minute sau până se rumenesc ușor (nu se vor întuneca foarte mult, așa că aveți grijă să nu le păstrați prea mult timp).
Lăsați fursecurile să se răcească pe foile de copt timp de un minut. Apoitransferați-le pe rafturi pentru a se răci complet.
Aceste cookie-uri sunt vegane, dar nu ai ști niciodată diferența!
Retipărit cu permisiunea de la Organic și Chic de Sarah Magid, (C) 2009 William Morrow