Cookie-Uri Din Făină De Porumb
Cookie-urile din făină de porumb este un vegetarian rețetă cu 120 de porții. Pentru 2 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 18 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime per portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de extract de vanillan, coajă de tei, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore. În general, această rețetă câștigă un foarte rău (dar încă fixabil) scor spoonacular de 6%. Încercați Cookie-Uri De Var Din Făină De Porumb, Cookie-Uri De Var Din Făină De Porumb, și Cookie-Uri De Var Din Făină De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina și făina de porumb. Bateți untul și zahărul la viteză medie cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați oul și următoarele 3 ingrediente, bătând până se amestecă. Adăugați treptat amestecul de făină, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare. Acoperiți și răciți aluatul 1 oră.
Formați aluatul într-un jurnal de 12 inci folosind hârtie de ceară. Înfășurați bine în folie de plastic și răciți 8 ore.
Preîncălziți cuptorul la 37
Tăiați jurnalul în felii groase de 1/4 inci.
Așezați 1 inch în afară pe foi de copt negrease.
Coaceți 12 minute sau până la setare.
Transferați în rafturi de sârmă; se răcește complet (aproximativ 15 minute).
Încercați Această Răsucire!
Cookie-uri de porumb de ciocolată-portocală: înlocuiți coaja de portocală și sucul proaspăt de portocale cu coaja și sucul de lime.
Stropiți 1/4 cană de ciocolată topită semidulce peste fursecuri răcite.