Cookie-Uri Decadente Cu Cireșe Cu Ciocolată Dublă Fără Gluten

Cookie-urile decadente cu ciocolată dublă fără gluten ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 186 calorii. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată semidulce, nuci pecan, vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Trufe cu proteine de cireșe cu ciocolată dublă (fără gluten și pot fi și vegane!), Fursecuri duble cu ciocolată cu bucăți de ciocolată (fără Gluten, fără cereale, Paleo), și Cookie-Uri Fără Gluten, Fără Ouă, Cu Ciocolată Dublă, Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 foaie de cookie-uri F. Line cu hârtie pergament Reynolds; pus deoparte. Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri uscate, amestecul de budincă uscată, cireșele și nucile pecan.
Adăugați untul topit, ouăle și vanilia; se amestecă până se formează aluatul moale.
Aruncați aluatul prin linguri de măsurare rotunjite pe foi de biscuiți căptușite; aplatizați ușor.
Coaceți 9 până la 11 minute sau până când este setat. Se răcește 2 minute; scoateți din foaia de cookie în raftul de răcire. Se răcește complet.
Între timp, într-un castron mic cu microunde, chipsuri de ciocolată cu microunde și smântână descoperite la 30 până la 45 de secunde; se amestecă până se omogenizează. Spoon Generos linguriță pe fiecare cookie; răspândit peste cookie-uri. Lăsați ciocolata să se întărească până când este fermă, aproximativ 1 oră.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile din meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.