Cookie-Uri De Zahăr Monogramate
Cookie-urile de zahăr monogramate ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 136 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 60. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Dacă aveți la îndemână cremă de tartru, bicarbonat de sodiu, zahăr pentru cofetari și alte câteva ingrediente, o puteți face. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 44 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-Uri Monogramate, Negrese Jumbo Monogramate, și Cupcakes Umplute Cu Cremă Monogramate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, cremă împreună zahărul și untul, apoi amestecați în extractele de ou și vanilie și migdale. Într-un alt castron, amestecați împreună făina, bicarbonatul de sodiu și smântâna de tarter; amestecați ingredientele uscate în amestecul cremă, apoi acoperiți și refrigerați timp de 2 până la 3 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Împărțiți aluatul răcit în jumătate și rulați-l pe o cârpă de patiserie ușor înmuiată la o grosime de 1/4 inci. Ungeți ușor câteva foi de copt.
Tăiați aluatul cu un tăietor de prăjituri cu făină; se presară cu zahăr.
Transferați cookie-urile pe foile pregătite și coaceți timp de 9 minute.
Într-un castron mediu, combinați albușurile de ou, zahărul și smântâna de tarter. Bateți la viteză mică cu un mixer electric până la amestecare. Creșteți viteza mixerului la mare și bateți 8 până la 10 minute sau până când amestecul deține un vârf. Acoperiți cu o cârpă umedă atunci când nu este utilizat. Separați în boluri și adăugați colorant alimentar, dacă doriți.
Bucătăriile din rețeaua alimentară sugerează prudență în consumul de ouă crude și ușor gătite
Datorită riscului ușor de Salmonella sau a altor boli transmise de alimente. Pentru a reduce acest risc, vă recomandăm să utilizați numai ouă proaspete, refrigerate corespunzător, curate, de gradul A sau AA cu cochilii intacte și să evitați contactul dintre gălbenușuri sau albușuri și coajă.