Cookie-urile de zahăr de vacanță ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 105 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Crăciun. Dacă aveți extract de vanillan, doar albi, zahăr brun auriu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cookie-Uri De Zahăr De Vacanță, Cookie-Uri De Zahăr De Vacanță, și Cookie-Uri De Zahăr De Vacanță.
Instrucțiuni
1
Folosind mixerul electric, bateți untul și zahărul într-un castron mare până devine pufos. Bateți în ou și vanilie. Cerneti faina, praful de copt, sarea si nucsoara; se amestecă pentru a se amesteca bine. Întoarceți aluatul pe suprafața ușor făinată și frământați ușor 1 minut. Formați aluatul într-un dreptunghi gros de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Vanilie
Unt
Nucșoară
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Tăiați în 4 bucăți egale; înfășurați în plastic și refrigerați cel puțin 3 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
3
Lăsați aluatul să se înmoaie ușor la temperatura camerei înainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
4
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 F. F. Unt foaie mare de copt. Lucrând cu 1 bucată de aluat la un moment dat, întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată la o grosime de 1/8 inch, ridicând și întorcând aluatul des și pudrând suprafața foarte ușor cu făină pentru a preveni lipirea. Folosind freze cu făină de 3 până la 4 inci, tăiați fursecurile. Trageți excesul de aluat din jurul cookie-urilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urile
Cookie-uri
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
5
Transferați cookie-urile pe foaia de copt pregătită, distanțându-se la 1 inch (cookie-urile nu se vor răspândi). Dacă folosiți fursecuri ca ornamente suspendate, împingeți 1 capăt de paie de băut prin aluat lângă partea de sus a fiecărui fursec; ridicați paiul, apoi îndepărtați aluatul mic rotund din paie. Reroll ușor resturi de aluat; taie mai multe cookie-uri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Paie De Băut
Foaie De Copt
6
Transferați pe aceeași foaie.
7
Coaceți prăjiturile până se rumenesc, aproximativ 11 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Lăsați să se răcească 5 minute pe foaie.
9
Transferați cookie-urile în rack; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
10
Repetați cu bucățile de aluat rămase, coacând câte 1 foaie de fursecuri odată. Răciți complet foaia de copt și foaia de unt ușor între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Unt
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
1
Bateți 9 căni de zahăr și albușuri de ou pudră într-un castron mare pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou Uscate
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Bateți în 12 linguri de apă. Dacă este necesar, amestecați mai multă apă cu lingurițe sau mai mult zahăr cu linguri până când glazura este de grosime medie și foarte netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Așezați 1/2 cană glazură în fiecare din cele 4 boluri mici; amestecați culorile folosind instrucțiunile din caseta de pe pagina anterioară. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți bolurile și glazura rămasă cu folie de plastic pentru a împiedica înghețarea să se usuce. A se păstra la temperatura camerei.) Glazură subțire în fiecare castron, după cum este necesar, amestecând în 1/4 linguriță de apă la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Apă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
4
Folosind o perie de patiserie sau o spatulă metalică mică, întindeți glazura pe fursecuri; puneți fursecurile deoparte și lăsați glazura să se usuce, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Cookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Perie De Patiserie
5
Tăiați vârful mic de la capătul a 1 pungă de patiserie de unică folosință (tăiați puțin mai mult dacă intenționați să introduceți vârful metalic). Rabatați partea superioară de 2 inci a sacului, formând guler. Ținând punga sub guler și folosind o spatulă mică de cauciuc, umpleți punga cu 1 culoare de glazură. Repetați cu pungile de patiserie rămase, umplând fiecare cu 1 culoare de glazură. Decorațiuni de țevi pe cookie-uri înghețate în modelele și culorile dorite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De Patiserie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Lăsați fursecurile să stea până când decorațiunile sunt ferme și uscate, cel puțin 4 ore. (Poate fi pregătit cu 3 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
7
Așezați cookie-urile într-un singur strat între foile de hârtie cerată într-un recipient etanș; depozitați la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
8
* Poate fi găsit în secțiunea de produse de coacere a majorității supermarketurilor
9
** Coloranții alimentari Wilton, pungile de patiserie de unică folosință și vârfurile metalice sunt disponibile prin poștă de la Jane ' s Cakes and Chocolates; sunați la 800-262-7630.