Cookie-Uri De Zahăr De Modă Veche
Nevoie de un desert vegetarian? Cookie-urile de zahăr de modă veche ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 210 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 36. Un amestec de praf de copt, pudră de bezea, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cookie-uri de zahăr de modă veche II, Cookie-Uri De Zahăr De Modă Veche, și Cookie-Uri De Zahăr De Modă Veche.
Instrucțiuni
Crema untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric. Bateți ouăle și vanilia.
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un al doilea bol mare și amestecați bine. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de unt 1 cană la un moment dat. Se răcește aluatul timp de 3 până la 4 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o foaie de prăjituri cu pergament.
Întindeți aluatul și tăiați-l în forme cu tăietori de prăjituri sau cu un cuțit.
Așezați formele pe foaia de cookie pregătită. Dacă decorați cu zahăr colorat, periați prăjiturile cu lapte și presărați cu zahăr colorat (dacă folosiți glazură regală, lăsați neterminată).
Coaceți până când fursecurile abia încep să se rumenească în jurul marginilor, 10 până la 15 minute, în funcție de dimensiunea fursecurilor.
Scoateți cookie-urile într-un suport pentru a se răci complet. Dacă utilizați glazură regală, decorați cookie-urile după dorință.
Combinați zahărul cofetarilor, pudra de bezea și 3/4 cană de apă într-un castron mare.
Se amestecă încet cu un mixer electric până când este suficient de rigid pentru a forma vârfuri; glazura trebuie să fie albă pură și groasă, dar nu pufoasă și bulbucată. În cazul în care glazura este supra-bătut, se va obține aerat, ceea ce face mai greu de a lucra cu. Dacă se întâmplă acest lucru, lăsați glazura să se așeze, apoi folosiți o spatulă de cauciuc pentru a bate viguros și a netezi glazura.
Adăugați până la 1 lingură de colorant alimentar și amestecați cu o spatulă de cauciuc până când culoarea este uniformă. Gelurile sunt cele mai bune cu glazură regală. Nu doriți să le subțiați cu culori lichide. Aveți grijă să adăugați prea multă culoare, ceea ce reduce strălucirea glazurii și poate descompune consistența glazurii în câteva zile. Păstrați glazura la temperatura camerei, acoperită, cu folie de plastic la suprafață.