Cookie-Uri De Turtă Dulce Din Melasă Din New England

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile de turtă dulce din melasă din New England. Această rețetă servește 50. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 168 calorii. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, coajă de lămâie, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cookie-Uri De Turtă Dulce Melasă, Sănătate (ier) ciocolată bucată melasă turtă dulce cookie-uri, și Tort de turtă dulce din New England cu unt de arțar-mere.
Instrucțiuni
Combinați 5 1/4 căni de făină, scorțișoară, ghimbir, cuișoare și sare într-un castron mediu; bateți pentru a se amesteca bine. Folosind mixerul electric, bateți untul și scurtarea într-un castron mare pentru a amesteca.
Adăugați 1 cană de zahăr, melasă și coaja de lămâie și bateți până se omogenizează. Bateți în ou și zară. Se amestecă 2 lingurițe de apă și bicarbonat de sodiu într-o ceașcă mică pentru a se amesteca; bate în amestecul de unt. Bateți în amestecul de făină în 2 adaosuri. Se amestecă mai multă făină, câte 1/4 cană, până se formează un aluat ușor ferm. Împărțiți aluatul în 3 părți egale. Formați fiecare în disc. Înfășurați discurile și răciți până când sunt suficient de ferme pentru a se rostogoli, cel puțin 2 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra la frigider. Se înmoaie ușor înainte de rulare.)
Lucrul cu 1 disc la un moment dat, rola aluatul între foi de hârtie cerată la dreptunghi 16x12-inch, ocazional de ridicare de hârtie pentru a netezi ridurile. Folosind tăietori de 4 până la 5 inci, tăiați oamenii de turtă dulce pentru băieți și fete. Trageți excesul de aluat în jurul decupajelor; aplatizați, înfășurați și răciți excesul de aluat. Glisați foaia de copt fără margini sau foaia de copt inversată sub hârtie cerată cu decupaje și răciți până când este fermă. Repetați cu discurile de aluat rămase, decupaje frigorifice pe hârtie cerată pe foi de copt.
Întindeți excesul de aluat și faceți mai multe fursecuri, folosind tot aluatul. (
Cookie-urile decupate pot fi făcute cu 1 zi înainte. Acoperiți; păstrați la rece.)
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 350 F. cu ajutorul unei spatule metalice subțiri, ridicați fursecurile răcite de pe hârtia cerată și transferați-le pe foaia de copt, distanțându-se la 1 inch.
Coaceți până se întunecă la margini și doar ferm pentru a atinge în centru, aproximativ 12 minute. Se răcește pe foaie 5 minute.
Transferați în raft; se răcește complet.
Coaceți prăjiturile rămase, câte 1 foaie odată.
Cerneti zaharul pudra intr-un bol mediu.
Se amestecă sucul de lămâie și siropul de porumb.
Se amestecă suficientă apă cu lingurițe pentru a forma glazură netedă suficient de moale pentru a țeava, dar suficient de fermă pentru a menține forma. Împărțiți în 3 sau 4 porții și nuanțați cu colorant alimentar, dacă doriți.
Puneți glazura în pungă de patiserie (sau pungi dacă utilizați mai mult de 1 culoare) prevăzută cu vârf simplu mic (1/16 - până la 1/8-inch). Aranjați cookie-urile pe suprafața de lucru. Puneți glazura pe cookie-uri în modelele dorite. Aplicați decorațiuni după cum doriți.
Lăsați fursecurile să stea până când glazura este uscată. (Se poate face cu 3 zile înainte. Păstrați cookie-urile etanșe între foile de hârtie cerată la temperatura camerei.)