Cookie-Uri De Turtă Dulce

Cookie-Uri De Turtă Dulce
Cookie-urile de turtă dulce ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 190 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20 și costă 32 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea legumelor, cuișoare măcinate, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Fursecuri De Turtă Dulce Și Fursecuri Cu Zahăr Citric, Cookie-Uri Serioase: Cookie-Uri De Turtă Dulce, și Cookie-Uri De Turtă Dulce.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu, condimentele și sarea. Într-un castron mare, folosind un mixer electric pe viteză medie-mare, unt de cremă și scurtare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScurtareaScurtarea
UntUnt
CondimenteCondimente
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați zahărul și bateți până devine pufos, aproximativ 3 minute. Bateți în melasă și ou. Răzuiți părțile laterale ale bolului, apoi amestecați amestecul de făină pentru a forma un aluat rigid. Împărțiți aluatul în jumătate. Se formează în 2 discuri, se înfășoară în folie de plastic și se dă la frigider timp de 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
FolieFolie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
3
Preîncălziți cuptorul la 177°; tapetați 2 foi mari de copt cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Întindeți 1 disc de aluat pe o suprafață ușor făinată la o grosime de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Tăiați fursecurile cu un tăietor de 3 inci și așezați 1 inch pe foaia de copt. Aduna resturi și reroll pentru a forma mai multe cookie-uri. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți fursecurile timp de 10 până la 12 minute, schimbând foile de sus în jos și din față în spate la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați să se răcească 5 minute pe foi de copt pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Transferați cookie-urile în rafturi pentru a se răci. Repetați cu cookie-urile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
DificultateGreu
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista