Cookie-Uri De Păianjen De Halloween

Cookie-Uri De Păianjen De Halloween
Halloween Spiderweb cookie-uri este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 0 calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 32 de gurmanzi și bucătari. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 6%. Rețete similare includ Halloween Stratificat Pânză De Păianjen Dip, Spiderweb milionar Shortbread pentru Halloween, și Pizza de casă de 30 de Minute cu pânză de păianjen de Halloween.

Instrucțiuni

1
Faceți glazură subțire: într-un castron mare, amestecați împreună 1 glazură de lot și 2 linguri de apă. Se potrivește 1 pungă de patiserie cu vârful de dimensiunea #3 și se umple cu glazură subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazurăGlazură
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
BolBol
2
Culoare glazură mai groasă: împărțiți glazura a doua lot între 2 boluri medii. Pentru a glazura în 1 castron, amestecați treptat colorantul alimentar negru până când glazura este neagră. Potriviți a doua pungă de patiserie cu al doilea vârf de dimensiunea #3 și umpleți cu glazură neagră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
BolBol
3
Montați a treia pungă de patiserie cu vârful de dimensiunea #1 și umpleți cu glazură albă rămasă (mai groasă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
4
Chenar țeavă: folosind punga de patiserie cu vârful # 1 și glazură albă mai groasă, țeavă în jurul marginii exterioare a 1 cookie. Repetați cu cookie-urile rămase și lăsați să se stabilească 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
5
"Flood" pentru a umple centrul: folosind punga de patiserie cu vârful #3 și glazură albă mai subțire, stropiți piscina de glazură în centrul a 1 prăjitură, apoi întindeți-o pe margine cu o spatulă mică offset. Repetați cu al doilea cookie, oferind prima dată pentru a seta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Ardei ArbolArdei Arbol
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Sac De PatiserieSac De Patiserie
6
Cercuri de țeavă: revenind la primul cookie, folosind punga de patiserie cu glazură neagră, cercuri concentrice de țeavă peste glazură albă, începând în centru și terminând aproape la margine. Repetați cu al doilea cookie, oferind prima dată pentru a seta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
7
Formați modelul de pânză de păianjen: revenind la primul cookie, poziționați vârful scobitoarei în centru și trageți prin glazură până la margine. Ștergeți vârful și repetați de încă 7 ori pentru a face 8 linii uniform distanțate, radiante, cum ar fi spițele roții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
8
Apoi, poziționați vârful la margine, la jumătatea distanței dintre 2 linii și trageți spre interior spre centru pentru a crea o altă linie. Ștergeți vârful și repetați încă 7 ori pentru a face încă 8 linii între primele
9
Repetați procesul cu al doilea Cookie cu gheață. Repetați cu cookie-urile rămase, lucrând în loturi de 2 pentru a permite glazura să se seteze parțial, dar nu să se întărească, între pași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
GlazurăGlazură
10
Lăsați cookie-urile să se usuce, neacoperite, la temperatura camerei 10 ore sau peste noapte. (Odată uscate, cookie-urile se vor păstra, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament, în recipient etanș la temperatura camerei 1 săptămână.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHalloween
Revista