Cookie-Uri De Ovăz Portocaliu
Nevoie de un desert vegetarian? Cookie-urile cu fulgi de ovăz portocalii ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 28 de porții cu 71 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de scorțișoară măcinată, coajă de portocală, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri De Ovăz Portocaliu, Cookie-Uri De Ovăz Portocaliu, și Cran-Portocaliu Cookie-Uri Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Bateți untul, zahărul alb și zahărul brun cu un mixer electric într-un bol mare până se omogenizează. Se amestecă albușul de ou și sosul de mere în amestecul de unt până se combină doar într-un aluat.
Adăugați suc de portocale cu pulpă și coajă de portocală în aluat; se amestecă.
Amestecați făina, ovăzul, nucile, bicarbonatul de sodiu, crema de tartru și scorțișoara într-un bol separat; pliați în aluat până se încorporează uniform.
Picătură cu varful lingura pe foi de copt preparate.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când fundul cookie-urilor se rumenesc ușor, 10 până la 12 minute. Se răcește pe foile de copt cu 2 până la 3 minute înainte de a trece la rafturile de sârmă pentru a se răci complet.