Cookie-Uri De Ovăz Din Pădurea Neagră

Cookie-Uri De Ovăz Din Pădurea Neagră
Cookie-urile de ovăz din Pădurea Neagră necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 36. Acest desert are 221 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ouă, batoane de copt cu ciocolată semi-dulce, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Picături De Ovăz Din Pădurea Neagră, Fulgi De Ovăz Copți Sănătoși Din Pădurea Neagră, și Cookie-Uri Din Pădurea Neagră.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați scurtarea, zahărul brun, zahărul, ouăle și vanilia în bolul mixerului electric; bateți la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și praful de copt într-un castron mediu; se adaugă la amestecul de scurtare la viteză mică până se omogenizează bine. Se amestecă cu lingură, pe rând, ovăz, ciocolată albă, ciocolată semidulce, cireșe și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Aruncați linguri rotunjite de aluat la o distanță de 2 inci pe foi de copt negrease.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Coaceți 9 până la 11 minute sau până când este setat. Se răcește 2 minute pe foi de copt; transferați în raftul de răcire pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții36
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista