Cookie-urile de ovaz cu ghimbir-lămâie sunt o vegetarian desert. O porție conține 187 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, unt, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Lămâie Ghimbir Fulgi De Ovăz Tort W / Afine, Ciocolata Ghimbir Bliss Fulgi De Ovăz Cookie-Uri, și Fulgi De Ovăz Cu Ghimbir Confiat Și Nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Crema untul cu zaharurile într-un castron mediu cu un mixer de mână până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați ghimbirul, coaja, vanilia și oul și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Ghimbir
Ouă
4
Într-un castron mic, amestecați împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea, apoi adăugați amestecul de unt și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Se adaugă ovăzul și se amestecă până se combină. Îndoiți pecanele cu o lingură de lemn. Puneți aluatul pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament și coaceți până devin aurii, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Aluat
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Lingura De Lemn
Cuptor
6
Lăsați să se răcească 2 minute, apoi scoateți din foile de copt.