Cookie-Uri De Nucă De Cocos-Arahide: Galletas Maria (Costa Rica)
Cookie-uri de nucă de cocos-arahide: Galletas Maria (Costa Rica) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 42 și costă 14 cenți pe porție. O porție conține 83 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, ovăz de modă veche, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Costa Rica Tacos De Pește, Galletas de a Oqux (fursecuri cu anason), și Fudge De Nucă De Cocos Din Costa Rica (Cajeta De Coco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați 2 rafturi în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament sau covorașe de copt din silicon. (Dacă aveți doar 1 foaie de copt, lăsați-o să se răcească complet între loturi.)
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un bol mediu. Topiți untul în cratiță medie la foc mic.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați zahărul brun cu o lingură de lemn. (Zahărul va deveni moale și cochet, dar este posibil să existe încă un strat de unt deasupra; nu vă faceți griji, amestecul se reunește pe măsură ce adăugați restul ingredientelor.) Se amestecă oul, apoi amestecul de făină, având grijă să nu se amestece prea mult. Amestecați nuca de cocos, ovăzul și nucile pentru a face un aluat de prăjituri texturate. Puneți deoparte până ajunge la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute. Folosind o lingură de înghețată de dimensiuni de lingură (#60), scoateți bilele de aluat pe tigăile pregătite, aranjându-le la o distanță de aproximativ 2 1/2 inci.
Coaceți până când fursecurile se rumenesc cu marginile prăjite, aproximativ 12 minute. Răciți cookie-urile în Tigăi pentru câteva minute. Apoi transferați cu o spatulă pe rafturi pentru a se răci.
Servi. Sfaturi de brutar ocupat: puteți păstra aluatul neformat până la 3 zile la frigider. Păstrați cookie-urile în recipiente etanșe timp de până la o săptămână. Congelați timp de 1 lună pentru depozitare mai lungă.